header

header
hairie

Salam Aidiladha 1433 Hijrah 2012 Masihi

| Friday, 26 October 2012
Assalamualaikum kawan-kawan...
Hari ni 10 Zulhijjah 1433 Hijrah bersamaan 26 Oktober 2012, Hari Raya Aidiladha atau dalam bahasa jawa biasa panggil Bodo Kaji yang bermaksud Hari Raya Haji HAHA~~ jadi apa aktiviti korang time raya haji macam ni? biasanya kalau kat belah-belah KL ke selatan dan mungkin utara jugak , biasa buat korban lembu atau up sikit korban unta (ada ustaz tu kata style Shah Alam sekarang pakai unta seyh!)

 
Nah video ni untuk korang! >_< Tu je aku nak cite di hari raya haji nih sebab takde idea yang bernas nak share dengan korang semua. Untuk para pembaca dan juga mereka yang rajin singgah blog ni aku ucapkan selamat hari raya aidiladha dan manfaatkanlah saat indah bersama keluarga >___< *saje nak cakap yang raya kat kampung lagi nikmat HAHA

4 Readers:

{ aneff.marhfiz } at: 26 October 2012 at 20:56 said...

wahhh biasa kalau nak buat renovation tu nak sambut menantu baru :P

{ nurnadiahmamat } at: 26 October 2012 at 23:26 said...

rumah awak tengah renovate ke?eh...samalah kita...kekeke....

awak tak kejor lembu ke?ke lembu kejor awak?hahaha.....

Salam Aidil Adha.... :)

{ eqbalzack } at: 27 October 2012 at 08:42 said...

Selamat Hari Raya Aidiladha Hairie.
Terima kasih send email kat abg eq...all the best to you.

-eqbalzack

{ Mohd Khairi Khadzir } at: 3 November 2012 at 19:29 said...

Anep: haha ko ni pun same je pemikirannya ngn org2 sini hahaha ~~~ tp stakat ni blum lg kot~~ :P

Nadia: eh xde la, umah sya tgh terbakar tu..xnmpk ke api besaq2 tu :P ..sya tak de la jakun sgt smpai nk kejor lembu tu.. jakunn~~~ hahaha

Abg Eq: hehe sya just tolong sebarkn je heheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GengCyber.com

Apesal.com

 

Copyright © 2010 HAIRIEcerulean