header

header
hairie

Stylista Contest

| Sunday, 7 October 2012
Korang nak join Stylista Contest ni? Jom klik sini: http://syiralokman.blogspot.com/2012/09/stylista-contest.html

Nah, ini gambar PENUH saya~~


3 Perkara menarik tentang blog Syira Lokman & Dyla:

Syira - sinopsis diriku, aplikasi duniaku...
Dyla - Dunia Halusinasiku! Dunia Aspirasiku!

SATU | Kalau korang perasan la, dua-dua tagline ni kelihatannya ada persamaan. Mungkin sebab itu tercetusnya page PaBiLa DuA bLoGgEr BeRgAbUNg. Pada pendapat aku la kan, tagline sesebuah blog itu menggambarkan sifat-sifat semulajadi penulis itu termasuklah tagline aku sendiri >_<

DUA | Secara keseluruhannya, dua-dua blog ni  mempunyai ciri-ciri sebijik blog seorang wanita/perempuan. Kita boleh tengok dari segi pemilihan warna pink yang jelas & mampu menarik perhatian pembaca~~ tambah lagi dengan penulisan yang menarik ,lagilah ramai yang singgah! Lagi satu, ada banyak animasi contohnya love blink-blink tu, stars & juga tulisan bergerak yang biasanya untuk mengelakkan blog nampak boring~~ 

TIGA | Aku suka style photoshoot dalam entri ni  PHOTOSHOOT: Dusk  Warna gambar, lokasi & juga style, TERBAIK!!!! >_< lagi satu, ayat-ayat sungguh sweet yang boleh dipinjamkan kepada mereka yang kat luar sane, meh tengok sini FOR THE FIRST TIME. Kalau korang tujukan ayat ni kat pasangan korang, insyaallah beliau akan terharu menangis & silap-silap ajak nikah terus -_-'




3 Readers:

{ izwan } at: 7 October 2012 at 13:32 said...

stylist betul..hihi.....xde cam lah nk join..huhu..gud luck bro

{ sYiRa LoKMaN } at: 7 October 2012 at 16:41 said...

thanks...heheh ^_^ good luck ye !

{ Mira Adzlia } at: 7 October 2012 at 16:59 said...

dasat..gud luck yer :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GengCyber.com

Apesal.com

 

Copyright © 2010 HAIRIEcerulean