header

header
hairie

TAHNIAH!!! Linda Roslan menang 'Best Dress' di Final Pencarian Covergirl dara.com

| Monday, 8 October 2012
Assalamualaikum kawan-kawan...
Hari ni nak kongsi kisah kawan zaman study dulu 1 batch dari Diploma sampailah Degree UiTM! Mesti korang yang mengikuti perkembangan si Lynda Roslan ni tau yang beliau ada dalam senarai pencarian covergirl dara.com tu. Meh tengok balik kat sini:


Ahad minggu lepas 30 September 2012 telah berlangsungnya majlis Pentas Akhir Pencarian Covergirl dara.com di Shah Alam. Keputusannya? ni tengok sini:

Ingatkan Lynda dapat duduk kat kerusi ratu sambil pakai crown & lambai-lambai kat peminat ala-ala Miss Universe gitu~~ haha tapi takde rezeki kan Lynda, takpe lah rezeki kau kat Radiusite, Ronasutra, MiG dan lain-lain tu banyak lagi. 

Haaa...walaupun die tak tersenarai dalam Top 3 tu tapi Lynda menang kategori Best Dress okay! Yang kate ada kerak nasi kat kepala tu, ilinah die kerak nasi yang bawak rezeki! kau ade?? HAHA~~ Mesti korang nak tau kan baju ni sape buat? 

"Best Dress Final Covergirl Dara.com. 
Thanks lee n the geng! Im lovin it! Hehe"

Kawan kitorang jugak yang buat, Mohd Fadhli Ismail (Luna Lee) pemilik Renjis Boutique. Beliau memang ada bakat yang terpendam dalam merekabentuk pakaian (ayat skema jap!) , otak designer kan mestilah kreatif & tangan pun kena kreatif >_<

Family & bakal tunang datang beri sokongan gitu~~ tengahari tu aku siap wassap Aizul tanya sape menang? rupenye majlis baru nak mula HAHA~~ Aizul! sila senyum~~ >_________<

Tak menang pun dapat bawak balik 2 biji trofi, kalau menang mesti dapat bawak 3 tapi takde rezeki kata Lynda. Kenapa tak menang? aku tak tau apa sebab yang sebenarnya, maybe ada unsur-unsur bias! errmmmm... okbai! tutup cite HAHA

Ape pun Lynda segala yang berkaitan dengan contest ni dah habis & lepas ni boleh teruskan idup tanpa fikir lagi pasal dara.com nih :D TAHNIAH aku ucapkan, rezeki bertudung ko kan macam-macam ko dah dapat walaupun kau tak jadi Arkitek Landskap yang berjaya tapi ko dah jadi antara model/pelakon yang tengah mencipta nama yang hot! 

<-- oh no! biru is my favourite color! Raya tahun lepas dah pakai warna ni siap kilat-kilat lagi HAHA nice~~~




Kenapa Lynda yang tak menang masuk dalam entri Abg Nara a.k.a beautifulnara.com? sebab beliau sekarang ni adalah pelakon atau kata lainnya selebriti yang baru nak cipta nama & beautifulnara.com tu biasanya cerita pasal artis kat Malaysia yang ramai tu. So kenapa nak letak kisah juara, naib juara & tempat ketiga dara.com tu? :P <--statement konfident!

Korang nak tengok gambar lagi? meh sini: 


5 Readers:

{ Mira Adzlia } at: 8 October 2012 at 14:15 said...

suke tgk beliau..cantik :)

{ Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) } at: 8 October 2012 at 19:09 said...

yeaayyy pas ni bole laaa mai kenduri aizul plk ek..

{ hazanis } at: 8 October 2012 at 20:58 said...

la kawan awak rupanya..sgt cantik..:))

{ boni kacak } at: 9 October 2012 at 07:10 said...

sampaikan salam kepada beliau.heh heh

{ Mohd Khairi Khadzir } at: 20 October 2012 at 10:05 said...

MA: yup memg cntik >_<

AFA: thun dpn la wey bru ley mkn >_____<

Haz: yup kwn sya huhu~~

BK: insyaallah hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GengCyber.com

Apesal.com

 

Copyright © 2010 HAIRIEcerulean