header

header
hairie

Terserempak dengan SELEBRITI di SACC Convec?

| Tuesday, 9 October 2012
Kisahnya kitorang baru je habis majlis Malam Pra Graduan Fakulti Senibina, Perancangan & Ukur UiTM Shah Alam di SACC Convec, Shah Alam. Biaselah selagi ada lokasi yang sesuai & selagi ade orang sudi tangkap gambar, selagi itulah kitorang aku pose sebaik mungkin HAHA~~ 

Kemudian, tubuh aku & kamera aku dipaksa untuk mengambil gambar sepasang manusia yang kelihatannya seperti selebriti menerusi gaya berpakaian dan juga suasana sekitarnya, meh tengok bawah ni:




Nak kata event sekali dengan kitorang, tak mungkin kot sebab tema baju tak sama -_-' tapi serius membuatkan aku nak tangkap banyak kali, nasib baik diorag ni sporting~




Nak tau apa jadi? ade beberapa peminat yang cuba masuk frame, alhamdulillah berjaya atas sifat open minden pasangan tersebut -_-'

Laaa~~~ rupenye Syue.. aku ingat artis mana tadi bergaya sungguh! Siap berdiri sebelah kereta lagi HAHA macam gaya depan hotel, ada orang ambik depan tangga ehehhe~~

HAHA Syue, sorry ye gambar-gambar ko ni jadi bahan! sebab tengah kosong tak taw nak tulis apa, tiba-tiba 'terklik' folder MPG kita hari tu terus gelak sorang-sorang >_< Orang kata kau ni ade iras Shila Amzah pastu aku tengok sekali lalu style ko ni macam Diana Amir HOHO

HAHA rindu kat korang semua~~ jumpa kat wedding Farah nanti ye >____________< bye, assalamualaikum.



2 Readers:

{ Baiz Mamat } at: 9 October 2012 at 13:33 said...

baju biru gambar atas sekali muka macam fatin la..

{ Mohd Khairi Khadzir } at: 20 October 2012 at 08:42 said...

BM: haha same ke? hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GengCyber.com

Apesal.com

 

Copyright © 2010 HAIRIEcerulean