header

header
hairie

UNTUK DIA: Dari Batu Pahat ke Shah Alam with Love!

| Tuesday, 23 October 2012
Dari Batu Pahat ke Shah Alam with Love? HAHA assalamualaikum kawan-kawan...
Takde pape yang special pun dengan tagline 'with love' tu, just sesuatu yang menggambarkan ikhlas dan gembira~~ gitu!! 

Berdasarkan entri lepas (klik SINI), mesti korang dah tau kan majlis dalam gambar ni. TAHNIAH Lynda, dah tunang dah ko rupenye~~ dulu masa kecik-kecik, comot je ko sekarang dah cantik *tiru ayat dalam video kawin Irine hehe (tapi bile masa plak kite berkawan dari kecik nih! -_-')



Tu diaa.. inilah muka-muka yang aku kenal sejak zaman Diploma di Perak dulu sampailah sekarang. Now, masing-masing dah ada kerjaya sendiri & berazam untuk bertunang cepat #eh. Dari kiri; Aziee (Pakwe Ika), Sharoll (Jurufoto Photophenomgraphy Studio), Fadhli a.k.a Lee (Jurumekap/pemilik Renjis Boutique), Jaja (tak ingat), Aku (LA jerr), Nor (Arkitek Landskap kat PJ), Ika (Arkitek Landskap di Kota Damansara), Syuee (Arkitek Landskap di Veritas Landscape, JB), Alia (LA kat Putra Heights) ngan Anis (Junior LA di Provinca Landscape Design) hamekkawww!~~ haha

Kisahnya lah, dengan gigih ambik bas jam 8.30am menuju ke TBS lepas tu Ika ambik aku sebelum ambik Nor ngan Syue kat lokasi yang berbeza. Tapi sebelum gerak aku sempat beli tiket balik BP, maklumlah takut tiket habis~~ dan buat pertama kalinya aku jejak kaki masuk ke dalam bangunan TBS yang ala-ala airport tu sampai kaunter tiket pun aku salah masuk, maklumlah first time >_<







Sharoll, Jaja ngan Lee.. dah nak balik baru aku tau yang Sharoll pakai spek takde cermin -_-" HAHA Lee makin cantik weyh, banyak kali aku main-main rambut die huwahuahuw~~



Kehkehkeh~~ something yang boleh dijadikan bahan ngan mulut anis tuh! HAHA tapi Syuee pun ley tahan jugak. Kalau tengok Alia pulak, sekali imbas macam selalu die buat gigi Najwa Latip tu :3 


Korang memang dah janji ek pakai baju kaler same? HOHO sweet seyh! tengok tu, hampir berlaga kaki. Main laga-laga nampak! jangan lagakan orang lain sudehh~~ HAHA


Ehem..ehem >_< selamat berkenalan, dari aku untuk lelaki berbaju merah itu. Nama dalam alam maya dipanggil Sein or Hussin tapi nama masa majlis hari tu Sham. Banyak noo nama ko :P


Tahniah Lynda! semoga kekal sampai bila-bila la weyh! tapi step by step, now korang dah berdarah manis. Tak caye? pegi cek doktor:P





Ni untuk korang berempat. Mengimbas kembali zaman study dulu, macam-macam kisah pasal korang ni yang aku akan ingat sampai bila-bila HAHA rasa nak tergelak kalau ingat balik.


Pelamin by Kak Put a.k.a sini: http://www.facebook.com/puteri.m.roziana?fref=ts Style zaman sekarang yang sarat tapi cantik >_< 


2 orang wanita yang hidup di kota metropolitan yang penuh dengan kemeriahan aktiviti manusia yang menghasilkan duit.. wohoooww~~~~


Dah jam 6.30pm baru gerak balik tapi sebelum tu singgah rumah Alia ambik buah kuini & lepas maghrib baru gerak terus ke TBS. Alhamdulillah sempat sampai sebelum bas gerak. Kali ni nak turun ke platform pun aku masih keliru. Sebab dalam tiket die takde tulis nombor platform yang spesifik so kena banyak tengok skrin la HAHA jakun2 >_< dalam bas pun masih tersenyum sorang-sorang teringat kenangan jumpa kawan-kawan kat majlis tadi sebelum tertidur >_<



0 Readers:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GengCyber.com

Apesal.com

 

Copyright © 2010 HAIRIEcerulean