header

header
hairie

FOTO MEMORI: Foto Arkitek Landskap yang busy~~

| Thursday, 8 November 2012


HAHA Wani ngan Limee, bukan main busy aku tengok korang dok belek-belek katalog ngan BQ tu >_< Diorang ni sekarang dah bergelar Arkitek Landskap di sebuah firma konsultan di Tmn Sri Pulai Perdana.. *ayat aku macam pelik je HAHA :P dah tu je aku nak tunjuk kat korang, so sape-sape nak mintak idea ataupun segala kos untuk buat landscape design kat tempat korang, boleh contact aku, then nanti aku boleh sampaikan kat diorang berdua ni, okbai~~


3 Readers:

{ izwan } at: 8 November 2012 at 13:51 said...

landskap pun blh tahan sibuk ye...huhuhuhu

{ Fariza Othman } at: 8 November 2012 at 14:06 said...

die bukan sibuk wat keje pun... amik gmbr je keje die..hahah

{ Mohd Khairi Khadzir } at: 11 November 2012 at 21:55 said...

Izwan: haha bukn boleh thn, memg sibuk huhu

FO: hamboiiiii akak! :P time ni sya xbusy hahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GengCyber.com

Apesal.com

 

Copyright © 2010 HAIRIEcerulean