header

header
hairie

VIDEO: Ucaplah TERIMA KASIH, tak susah pun

| Friday, 16 November 2012
TERIMA KASIH, tak susah pun kau nak sebut ayat tu. Ia melambangkan penghargaan kepada seseorang yang dah tolong kita, tak kisahlah korang susah ke korang senang ke tapi ucaplah TERIMA KASIH kerana dengan cara itulah kita dapat menggembirakan & menenangkan hati seseorang kan >_< 


3 Readers:

{ Salwa } at: 16 November 2012 at 14:33 said...

Hati sendiri pun akan rasa tenang kan. Terima kasih! ;)

{ lurun namzar } at: 16 November 2012 at 22:10 said...

it's so true!!!
boleh buat yg masam muka, tersenyum sepjg hari.

{ eqbalzack } at: 19 November 2012 at 10:12 said...

Assalamualaikum dan selamat sejahtera,

TAHNIAH! Anda salah seorang pemenang Giveaway www.eqbalzack.com.

Sila ke blog EZ sebelum 23/11/2012, Jumaat dan isikan details di contact form untuk urusan pengeposan hadiah.

Terima kasih.


-eqbalzack-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GengCyber.com

Apesal.com

 

Copyright © 2010 HAIRIEcerulean